torsdag 3 april 2008

Jobbig hemmatorsk.

Exakt så var det. Vi inledde lite darrigt och hade tio turnovers efter första perioden, totalt i matchen hade vi 19 totalt enligt statistiken så vi bättrar oss ju rejält de sista tre perioderna. I halvtid låg vi under med nio pinnar, men efter en mycket bra tredje period var ställningen 49-51 och en helt öppen historia. Det var säkert en jättekul, spännande match att titta på från publikplats, men vi nere på bänken kände inte riktigt likadant.

Jag trodde faktiskt att vi skulle vinna matchen då vi gick upp till ledning 59-58 efter två stycken raka trepoängare av Mirenda.

Slutet av matchen blev riktigt rafflande då vi tyvärr slänger bort ett par anfall och hamnar i brygga och tvingas ta till foulande för att få stopp på Sundsvall. Slutresultatet stannade på 64-68.

Jag lider med tjejerna, och kanske i synnerhet Kelsey & Mirenda som i det här läget har hemlängtan, vilket jag förstår, de har ju varit hemifrån i ett drygt halvår. Vi får se hur vi löser det här med deras hemfärd, det finns ju några olika varianter, men tydligen ska det vara 185 dagar som gäller (?) så det innebär att onsdagen 9e april är den sista dagen de får vara kvar i Sverige utan extra skattepåslag om jag räknat rätt... Merkostnaden blir omkring 100 000kr om vi är tvungna att behålla dem extra tid. Förhoppningsvis slipper vi det.

Nu är det oerhört viktigt att vinna borta mot Eos (Lund) på lördag. Färden dit påbörjas redan på fredagseftermiddagen och natten spenderas i Helsingborg.

Inga kommentarer: