måndag 31 mars 2008

...våndan av att missa tidsomställningar..

..vi har nu spelat två matcher i kvalet. I lördags var vi i Jakobsbergs Sporthall för att möta KFUM Järfälla. Matchen var självklart viktig för oss efter att ha presterat ett mindre bra spel under onsdagens inledande kvalomgång. Matchen var i praktiken över redan i halvtid, då vi ledde med 40-20.. Till sist stannade siffrorna på 58-73. Nu laddar vi inför onsdagens hemmamatch mot Sundsvall, det andra laget från damligan.

Lördagskvällen spenderades med en mkt god vän. Vi pratade, njöt av livet och hade det bra. ..om man sedan hade kommit ihåg att ställa fram klockan till sommartid innan man la sig hade man kanske fått en trevligare inledning på söndagen...

..teaterrepetitioner.. Dessa började 10.00, och vid det klockslaget fick jag ett sms från en av teatervännerna som frågade varför jag inte var på plats. I min värld var ju klockan bara nio och det var ytterligare 20 minuter innan reveljen skulle ske. Nu blev det ju en himla stress istället.

Söndagseftermiddagen och kvällen spenderades i soffan, det var ju en massa sport att se. ..bland annat Hv71's sköna utspelning av Timrå... 4-0 i matchen, 2-2 i matchserien.. Ny drabbning ikväll i Jönköping. Gissa vem som sitter bänkad framför teven.

Inga kommentarer: