måndag 30 augusti 2010

Träningslägret..

I förra veckan togs det nya div1 respektive div2-lagen ut. I helgen hade vi träningsläger i Arvika med div.1-laget. Tjejerna genomförde två stycken ganska tuffa pass på lördagen och därefter hade vi lite mys på kvällen. Laget fixade tacos och så käkade hela gruppen tillsammans. Därefter blev det en del snack, lite godis och en hel massa skratt.

På söndagen skulle så säsongens första träningsmatch genomföras, detta efter fyra gemensamma pass, så det var ju svårt att veta vart man stod som lag. För motståndet stod just Arvikas division 1-lag. Ett gäng som tränat ihop sedan juni/juli. Det var en tät match där lagen följdes åt och hela tilolställningen avgjordes först i den fjärde perioden. Tyvärr så var det Arvika som avgick med segern, men EB-tjejerna visade ändå att man kan prestera. Visst finns det saker att slipa på, men så ska det ju vara vid den här tiden på säsongen. Slutresultatet skrevs till 53-44 i Arvikafavör efter periodsiffrorna 8-9, 14-13, 11-9, 20-13.

Det finns chans till revansch redan om två veckor (helgen 11-12/9) då Arvika tillsammans med Alvik & Polisen kommer på besök till oss för att för att spela Vilsta Basket Cup. Nu känns det verkligen att basketsäsongen startat igen.

..dessutom..har man börjat jobba igen efter ett långt, skönt sommarlov...

Inga kommentarer: