torsdag 2 oktober 2008

En bra start på dagen..?

..inte utan Kellogg's eller annan universellt, underbart, välsmakande frukostflinga, åtminstone inte för mig.

Idag när jag vaknade var jag helt slut. Kändes som om man blivit överkörd av ett godståg. Jag lyckas till sist ta mig ur sängen och kryper ut till duschen. Det blev inte mycket bättre efter det. Jag klär på mig, konstaterar att det är lite mörkare än vanligt ute. ..men gör enbart reflektionen att det är på väg att bli höst ordentligt nu, med allt vad det innebär.. Jag gör mig i ordning, slänger på mig ytterkläderna och stapplar ned för trapporna.

Ute vid cykelstället möter jag grannen. ..måtte han bara inte prata något tänker jag.. men jo.. -Det är lite mörkt, rått och kallt såhär på morgnarna nu, säger han. ..sedan fortsätter han. -Det är höst på riktigt nu. Jag mumlar något till svar. Knappt hörbart. Låser upp min cykel och trampar iväg mot Slottsskolan, där jag gör min VFU.

På väg dit passerar jag Stadsparken. Jag sneglar upp mot klockan på Klosters kyrka. Noterar att den stannat nästan exakt en timme tidigare. När jag rullar in på skolgården är den alldeles tom. Jag parkerar cykeln och går fram till ytterdörren. LÅST? ..och inte passar min nyckel till den ytterdörren heller.. Jag går in via Anemonen (som är förskoleavdelningen här på skolan).

När jag går mot den entrén tar jag upp mobilen för att kolla så jag inte missat något samtal/sms under cykelturen.. ..jag har ju alltid musik i öronen så det är inte alltid man hör telefonen... Klockan är bara 06.57. Jag är tidig. Oj. Här har man lyckats ställa klockan för tidigt. En hel timme. FAN! Inte undra på att man är trött. Jag har ju tappat en hel sovtimme. Helvete vilken pissig start på dagen.

I övrigt... det har ju gått några dagar sedan mitt senaste inlägg. Sedan dess har vi spelat de sista försäsongsmatcherna med damlaget. Läs här hur det gick. Vi har tränat riktigt bra och jag har även hunnit med att se GUIF förlora hemma mot Sävehof tillsammans med coach Blomqvist & Hasseman...

Helgen är träningsledig, men jag har en massa andra planer ändå. Mer om detta framöver..

..over and out for now...

3 kommentarer:

Anonym sa...

haha,, klantigt moggeponken

Anonym sa...

Hån-Dryg-Garvar Arslet av mig.....

Anonym sa...

Hur ska du k.ara av att ställa om klockan åt rätt håll när vi går över till vintertid...he he