onsdag 30 april 2008

Begåvat Bråding

Så har då Sanna Bråding gripits av Polisen misstänkt för narkotikabrott. Mycket smart då man är en offentlig person, som lett det värdelösa tv-programmet Idol, varit med i den usla serien Tre Kronor, varit med i ICA's reklamfilmer och haft roller i bl.a Ett hål i mitt hjärta, där även Torsten Flinck spelar en roll så måste jag säga att hon sjönk i mina ögon. Har fram tills nu faktiskt tyckt att hon varit ganska fin.

Hur tänker man som förebild och känt ansikte? Inte alls antagligen... Med vilken rätt? Står man över lagen som en känd person? Vad ger kändisar rätten att bete sig på liknande sätt?




Påverkar? Påverkad?



Vidare har "kanalen som kvinnan arbetar på" följande policy..

"Ska vara förebilder"
På kanalen där programledaren arbetar finns tydliga riktlinjer.
- Naturligtvis har vi en stor diskussion om att våra medarbetare ska vara goda förebilder. Det är oerhört viktigt för oss. Sedan får man ta ställning när saker väl händer. Det viktigaste är att du kan vara en trovärdig och god förebild på ett bra sätt. Kan du inte det, då är det klart att det är ett problem, säger programledarens chef.


..observera att det är samma kanal som släpper ut sån skit som Patrick Ekwall, Let's Dance & Bonde söker fru. Vilket jävla skit. Förebilder? Trovärdig? Sunda värderingar? Nä, knappast.

Jisses vad bitter jag låter, men det får ni ta. Vissa dagar måste man bara få gnälla litegrann. Det som jag tycker är jobbigast är nog i.a.f att Bråding gjort bort sig på det sätt hon gjort..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Börja Grina för fan....
Sköt dig stjälv o skit i andra....
Speciellt skit i media som gör vad som helst för en rubrik o hacka på andra.
Hom kanske vill ha ett privatliv o göra vad hon vill, det är väl hennes beslut, det är ju bara psykmedia som förstör o du sväljer allt med hull o hår..
Pinsamt.
Ha en trevlig helg/ Rico

Moggelito sa...

=) Bra jobbat Rico... Att bryta mot lagen är inte tillåtet..oavsett om själv verkligen VILL göra just den olagliga handlingen. Ingen står över lagen. Inte ens jag.. ;)

Anonym sa...

Det är så kul o hacka på dig bara.
Men kom inte o säg att du INTE gjort nått olagligt.....
Det tror INGEN på.
Gått mot röd gubbe?
Druckit alkohol/Urinerat på offentlig plats?
Kört för fort?
Tankat hem skyddat matrial?
Plankat in?
Olagligen hotat nån på fyllan?
Snackat skit/Förtal bakom någons rygg?
Hanterat hembränd sprit?
Finns mkt man så enkelt kan ha gjort...
Men det står inte i tidningarna..;)
Med det säger jag INTE att narkotikabruk är bra på nått vis..
Moahahahahaha ;)/ Rico

Anonym sa...

Rico

kokanin är skit så hon får fan skylla sig själv om hon tror hon är så smart
/Nile