onsdag 17 oktober 2007

Något av det vidrigaste jag sett...

...jag varnar för starka bilder.

Detta skickade en kamrat till mig...inte för att han är osmaklig..utan för att vi måste bry oss.. Jag mår så dåligt då folk gör illa djur & barn.. Detta har jag även skrivit om tidigare...

Hur i h-e KAN folk..? Jag blir så förbannad.. Sådana här människor borde inte få finnas, eller åtminstone få smaka sin egen medicin..

Ge ditt stöd....

2 kommentarer:

Anonym sa...

...Och här hemma går man och är så blödig & har jättedåligt samvete för att man (med de allra bästa intentioner) sågade itu Hundens soffa... Misslyckades totalt, så nu får det stackars djuret sova på G-O-L-V-E-T! Vågade inte ens titta på länken.

NinjaRico sa...

Dum som jag var tittade jag.....
Fy Fan.
Jag är stjälv jägare o ändå ganska krass men det värsta jag vet är djurplågeri o det här.....
Det finns inte ord.
Jag vuxna karln blev tårögd illamående o började skaka...
O då pallade jag inte att se slutet.
O då har man ändå sett groteska autentiska bilder på hur terrorister skär halsen av andra mm men de dör ju åtminstonde snabbt...
Eftersom jag är jägare har jag således både avlivat & flått djur, men efter ett MKT snabbt avlivande så flås inte ett djur. När det görs är det kött.
Det där var ju levade djur som hade känslor..... Djur känner smärta, I viss mån var ju dessa djur bedövade av ett slag men smärtan kvarstår ju..... Några saker skulle få mig att lätt gå i fängelse o ta mitt straff för att ha dödat.
Om jag hade sett detta i verkligheten så skulle jag inte ha tvekat, så är det bara.
Frågan är ju var det är? Inte ens jag trodde att sånt här existerade.
Vart i helvete har världen hamnat???