måndag 7 januari 2008

Värsta förlusten..

..upplevde vi igår. Bortaplan mot Brahe (Jönköping). Det kändes som om matchen var i våra händer, men vi lyckas inte knyta till säcken utan matchen slutade med en svidande förlust, 69-71. Extra jobbigt var det ju att vi vann på hemmaplan mot dem med en (1) poäng, vilket innebär att vi förlorar sammanlagt mot dem i serien. Detta får konsekvensen att de hamnar före oss i tabellen om vi slutar på samma poäng (eftersom inbördes möten räknas först i Damligan).

Som grädde på moset -fast i negativ bemärkelse- är det antal mycket tvivelaktiga domslut som avgör matchen till vår nackdel. Bl.a. sliter Brahespelarna i våra spelares armar under slutsekunderna så vi inte kan avsluta med de skott vi så väl behövde. Dessutom anser domarna att det sista skottet vi trots allt skickar iväg-och som naturligtvis sitter- gått efter slutsignalen. Där är vi inte alls överens.

Man kände sig alldeles tom då man inser att domaren inte godkänt detta. Jobbigt var förnamnet. Jag tycker så jävla synd om tjejerna som faktiskt gör en bra match. Nu får vi verkligen en tuffare väg mot slutspelet. ..för dit SKA vi fortfarande, och allt ligger ju i våra händer än så länge.

Så här skriver tidningen Folket om matchen. Och detta är Kurirens version.. Bittert är det i.a.f som sagt.

...dessutom började man att arbeta idag igen efter alla helger.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"som grädde på moset" i negativ bemäkelse brukar kallas "som ytterligare sten på bördan" -bara så att du vet :o)

Moggelito sa...

...detta är min blogg, och jag skriver som jag vill.. =)